ČCHI sa prekladá ako energia, ale ide o oveľa širší pojem.

Je to oživujúca sila, veľmi jemná neviditeľná energia, avšak s obrovskou kozmickou aj pozemskou silou.

Predstavuje nielen základnú substanciu vesmíru, ale aj zdroj prúdenia v tele. Jej pohyb je v energetických dráhach súčasťou krvi, oživuje a podporuje činnosť orgánov, je to princíp života.

Vládcom ČCHI sú vo fyzickom tele pľúca , oni ju posielajú do celého tela prostredníctvom dychu a komunikujú prostredníctvom ČCHI s celou planétou a dokážu ju cielene posielať tam, kde ju treba.

Existuje niekoľko systémov dychových cvičení, ktoré dokážu upraviť a odstrániť bloky a nastaviť v tele rovnováhu.

Najznámejšia je jógová pránájáma, ktorá je veľmi účinná u tých, ktorý s ňou vedia pracovať, no nebezpečná v neznalých rukách.(JOGA)

Túto energiu treba vedieť viesť, pracovať s ňou, spojiť sa s ňou. A to len z určitých úrovní a určitým spôsobom.

Keďže je napojená priamo na pľúca, tiež sa odzrkadľuje jej slabosť prostredníctvom možných prejavených symptómov:
– dýchavičnosť
– obštrukčná choroba pľúc
– bolesti ramien a rúk
– astma
– smútok
– melanchólia
– strach
– neschopnosť prijať život
– nevedomie
– zakrpatelosť
– otupelosť
V našom tele je to tak, že ak sa nepoužíva, zakrpatie, či už fyzicky, alebo psychicky, energeticky…..rovnako u detí, aj dospelých.
Dnes má množstvo detí pohybovú depriváciu, strnulosť, alebo naopak, pohybovú preťaženosť množstvom neadekvátnych športových aktivít na vrcholovej úrovni s cieľom dosiahnutia úspechu, prestíže a nie zdravia a rovnováhy.
Pre deti je najprirodzenejšie hranie vonku, behanie, lozenie, unavenie sa z hry, radosti, smiechu a prirodzeného zadýchania sa.
Emóciou pľúc, ktorá výrazne oslabuje ČCHI je smútok, prílišný, dlhotrvajúci…..
ĆCHI je jednoducho všadeprítomná, bez ohľadu nato, či ju niekto vníma, verí, prijíma…jednoducho JE a EXISTUJE!
Je ľahko dostupná , ale aj ľahko zraniteľná.
Únava, nepokoj, podráždenosť, psychická nepohoda, nechuť do ničoho, apatia, letargia, či až depresia….?

ZÍSKAVIANIE A STRÁCANIE ENERGIE

Dnes je fakt, že väčšina ľudí má málo energie, pretože im chýba zdravie. Alebo Alebo jej je nadbytok avšak kumulovaná len na určitom mieste, kde potom spôsobuje problémy, pretože  nie je voľne prúdiaca. Riešením je zbaviť sa energetických blokov. To znamená starať sa o svoje fyzické telo zrejmými spôsobmi: dobre jesť, dostatočne spať a tak ďalej. Znamená to aj rozpustenie emocionálnych blokov, napríklad pozorovaním starej bolesti alebo obmedzovania presvedčení, keď sa objavia. A tiež sa zbaviť energetických blokov.

Ďalšou časťou problému je, že ľudia často strácajú veľa energie. Môžete stratiť energiu v pozadí kvôli nevyliečenej psychickej bolesti alebo otravnej neistote, starostiam alebo zlému fyzickému zdraviu. Niektorí ľudia môžu byť žrútom vašej energie. Nadmerné podnety a nedostatok ticha pre seba môžu uberať energiu. Hnevať sa na druhú politickú stranu môže byť žrút energie. Prílišné obavy o stav sveta môžu byť odlivom energie. Cítiť sa naozaj zle, pretože niekde zomreli nevinní ľudia, môže byť odčerpaním energie. Nevyliečené alebo neintegrované alebo rebelujúce časti vás samých môžu byť žrútom energie. Povedzme teda napríklad, že časť z vás nechce ísť každé ráno do práce, ale myslíte si, že musíte pracovať, a tak to potláčate. No potlačiť túto časť seba vás bude stáť nejakú energiu.

Možným a dnes dostupným a jednoduchým spôsobom je užívanie vysokofrekvenčných informačných liečiv ako napr.:

Day Infoceutical poskytuje telu podporu pri práci s hydratáciou – zásobovaním tkanív vodíkom a kyslíkom. Napomáha telovému poľu pri zachytávaní fotónov zo slnečného svetla, čím vytvára tok elektrónov a prúd. Pomocou DHA v bunkových membránach sa táto energia ukladá vo všetkých bunkách tela vrátane CSF mozgových komôr. Jeho obsah BFA zosúlaďuje tieto procesy s poľom nervového systému (zemská gravitačná os), s krvným poľom (zemská magnetická polárna os) a spojivovým tkanivom (zemská rovníková os) so srdcovým poľom tela. Tu sa tri osi pretínajú v uhloch 90 stupňov.. V týchto časoch naše bunky využívajú rôzne mechanizmy na ukladanie a výrobu energie. Počas dňa využívame slnečné svetlo ako najdôležitejší zdroj energie, kam patrí infračervené, viditeľné a UV svetlo. V noci, v tme a chlade, naše bunky využívajú uloženú energiu z tukov na výrobu tepla vo forme infračerveného svetla. Obidve energie, slnečné svetlo aj teplo, telo využíva na nabíjanie vody na hydrofilných povrchoch bielkovín a bunkových membrán. Voda v našich bunkách a matrica, ktorá ich obklopuje, sa stáva ako tekutý kryštál, schopný ukladať energiu v bunke podobne ako batéria. Day Infoceutical sa zhoduje so sympatickým nervovým systémom a môže vám pomôcť, aby ste sa počas dňa cítili viac bdelí. Zodpovedá tiež mnohým pozitívnym emóciám a pomôže vám cítiť sa optimistickejšie a energickejšie.Tento Infoceutical tiež vyhovuje rádioaktívnym geopatickým zónam, hyperémii pri zápale, zmenám krvného tlaku a závratom.

Energy a ED1 infoceutical poskytuje tú najprirodzenejšiu a čistú energiu priamo zo ZDROJA prostredníctvom holografických a fotónových informácií priamo do pola bunky bez rozdielu umiestnenia – jednoducho tam, kde to telo najviac v danej chvíli potrebuje. V prírode vieme, že dutiny (prázdne priestory obklopené pevnou štruktúrou) zhromažďujú, ukladajú, zosilňujú a ladia energiu. Ľudské telo je plné dutín, od veľkých dutín hlavy, hrudníka a brucha, cez pľúca a komory srdca až po tubuly v orgánoch, ako sú obličky, až po samotné bunky a ešte nižšie do mikrotubulové štruktúry v bunkách. Preto je dôležité zvážiť štruktúru, keď uvažujeme o energii.Všetky činnosti v tele, ako sú všetky jeho chemické reakcie, nervové impulzy, tvorba tepla alebo zvuku a fyzický pohyb a prúdenie v tkanivách, tiež vytvárajú energiu. Takže uvažujeme aj o tom, ako dobre fungujú orgány a systémy vo vzťahu k energii. Nakoniec, energia každého orgánu alebo systému má špecifický energetický vzor a „pocit“ k nemu. Polia energetických hnacích síl sú tiež spojené so silou našich emocionálnych a tvorivých energií. Ich vývoj sa zhoduje s štádiami embryologického vývoja, pričom ako prvý sa objavil kvantový vodiť ED1 a zlepšen zosilnený nástupca ENERGY.

Ak máte podobné problémy, či pocit, že vaša energia stagnuje, ozvite sa:)) moderné techniky, terapie, informačné a kvantové prvky či JOGA ju presne zacielia tam, kde je treba:))

Na obrázku môže byť 1 osoba