Radosť zo života, optimizmus, pozitivita, dôvera, srdečnosť a pocit sebalásky by mali byť tie najprirodzenejšie emócie a pocity. Avšak nie u každého je to tak, žiaľ. Mnoho ľudí pociťuje smútok, nelásku, stratu radosti, neschopnosť sa tešiť z bežných vecí, emocionálne prepätie a nepokoj, nespavosť a nakoniec apatiu.
O energii srdca som už písala komplexnejší článok ,aj v súvislosti s jeho energetickým domčekom – centrom, srdcovou čakrou, dá sa dohľadať.
Dnes chcem spojiť srdce práve s letom, ktoré ho môže výrazne posilniť, ale aj výrazne oslabiť. Viete, že najviac srdcových kolapsov a infarktov sú práve počas leta, resp. v čase srdca -okolo obeda?
Srdce je horúce, jangové – má v sebe oheň, preto v lete potrebuje chladiť, avšak nie ľadom a chladom. Práve to mu škodí najviac, pretože vytvára tepelný stres , následne šok a výsledok je ešte vyššia koncentrácia horúčavosti. Takže ľadové drinky, chladené nápoje, veľa zmrzliny a k tomu alkohol a cigarety je ideálna kombinácia na letné „kolapsy“.
K tomu oslabená psychika, neustála únava z psychického preťaženia, smútku, zvýšené pracovné tempo, únava, málo spánku ….. vytvoriť si rovnováhu, občas hodiť všetko za hlavu, oddychovať, vyložiť si nohy a veľa sa smiať je ideálnym riešením.
Ak však už symptómy trvajú dlho a k tomu sa pridávajú aj fyziologické problémy – dýchavičnosť, únava, búšenie srdca, pocit chladu, tŕpnutie rúk, studené končatiny a pod.,oplatí sa zasiahnuť.
Dnešná medicína 21.storočia dokáže dostať organizmus do stavu komplexnej rovnováhy, lebo rovnováha = zdravie.
V kombinácii napr.s homeopatiou, či individuálnymi terapiami sa môžme vyhnúť naozaj vážnym a závažným komplikáciám.
Dnes predstavujeme liečivá:
YOUTH (Mladosť) – v bioinformačnej medicíne ide o novinku pre potreby súčasnej doby.
Primárny okruh zacielenia:
– Anti-aging pre pokožku tváre
– Elektrocitlivosť pre všetky vekové kategórie
– Senilita
– Duševný zmätok u starších ľudí
– Zlý spánok kvôli nedostatku melatonínu
– Degenerácia tkanív (napríklad srdca)
– Röntgenové žiarenie (slnečné, lekárske)
– Obnova a omladenie buniek a ich jadra
– Rýchlejšie zotavenie zo zranenia
O.i.
Youth Infoceutical sa zaoberá starnutím mozgu a jeho zníženou schopnosťou produkovať enzýmy a hormóny s pribúdajúcim vekom. Môže mať vplyv na tvorbu melatonínu. Koriguje účinky žiarenia zo slnka a iných zdrojov. Pomáha zmierniť elektrosenzitivitu pre všetky vekové kategórie, starosť, duševný zmätok u starších ľudí, zlý spánok v dôsledku nedostatku melatonínu, či preťaženej psychiky,degeneráciu tkanív a vystavenie röntgenovému žiareniu.
Tiež koriguje účinky slnečného žiarenia a iných zdrojov, ktoré sú známou príčinou starnutia pokožky a tela všeobecne. To platí aj pre elektrosenzitivitu, kde dochádza k nadmernému starnutiu buniek v dôsledku vystavenia sa technológii 21. storočia.
DAY (Deň, denný režim) – podporuje telo v práci s hydratáciou a vodíkom a dodáva tkanivám kyslík. Tiež pomáha telu pri zhromažďovaní fotónov zo slnečného svetla, vytváraní toku elektrónov a prúdu pomocou DHA a ukladaní tejto energie v mozgových komorách. Jeho obsah vyrovnáva nervový systém, krvné pole a spojivové tkanivo so srdcovým poľom, kde sa pretínajú v 90-stupňových uhloch. The Day Infoceutical sa zhoduje so sympatickým nervovým systémom, podporuje bdelosť a pozitívne emócie pre optimistický výhľad počas dňa. Pomáha aj ľuďom, ktorí majú problém s ranným vstávaním, pracujúcim na zmeny a opakovane striedajú nočnú bdelosť a denný spánok.
Tento Infoceutical sa hodí k rádioaktívnym geopatickým zónam, hyperémii pri zápale, zmenám krvného tlaku a závratom.
V ideálnom prípade použite tento Infoceutical krátko po východe slnka alebo skoro ráno po prebudení.
LOVE Infoceutical (Energia Lásky  a Srdca)  -orgán, jeho pole a meridián (ED2, ED6, EI4) všetky podporujú bytie v danom okamihu.
PEACE (Mier )Infoceutical): spája energiu srdca s mozgovým kmeňom, kde sú uložené alebo prístupné primitívne emócie, s cieľom pomôcť tieto emócie liečiť.
Všetky umožňujú riešiť energetické prostredie tela a pomáhajú zapnúť samoopravný systém tela, ktorý má priamy vplyv na fyziku tela, kde je fyzikálna biochémia a jej kvalita.
Jedinečný rad Infoceuticals, zakódovaný opravnými informáciami, ktoré pomáhajú telu vrátiť sa k jeho optimálnemu plánu pre zdravie a pohodu, je založený na vlastnom a rozsiahlom mapovaní poľa ľudského tela za posledných 30 rokov.
Nezabúdajme, že srdce vyživuje nášho ducha, vyživuje ho. Ak nie je energia srdca dostatočná a nemá schopnosť ducha vyživiť, strádame celkovo.
Ak máte akýkoľvek pocit, že s vami niečo na tejto úrovni nie je v poriadku, neváhajte ma kontaktovať .
Prirodzene, bez chémie a nežiadúcich účinkov nájdeme cestu a možnosti, ako byť V POHODE:))